Největší vývojář aplikací pro živý streaming operátorů 4net.tv připravuje novinky

10. říjen 2016

Uvedením aplikace v chytrých televizorech vychází 4net.tv vstříc těm zákazníkům, kteří nechtějí mít doma další přijímač, ale přitom by technické řešení zmíněné firmy rádi využívali.

Společnost 4net.tv, kterou lze v České republice považovat za největšího vývojáře prostředí a technického řešení šíření programů prostřednictvím internetu, chystá řadu novinek. Firma, jejímž posledním zákazníkem se stala i společnost Digi Czech Republic provozující satelitní službu Digi TV, plánuje uvést například aplikace pro chytré televizory (Smart TV), Apple TV nebo Android boxy. Přesný termín uvedení ale zatím není možné v tuto chvíli uvést.

Uvedením aplikace v chytrých televizorech vychází 4net.tv vstříc těm zákazníkům, kteří nechtějí mít doma další přijímač, ale přitom by technické řešení zmíněné firmy rádi využívali. Konkurenční SledováníTV.cz už aplikaci v televizorech má, ráda by ji uvedla i služba Kuki. Ve výhledu 4net.tv je například i zrcadlení aplikace do Apple TV a Google Chromecast. Nabídka mobilních aplikací by se měla rozšířit o operační systém Windows 10. Firma dále připravuje webový portál s živým vysíláním, případně aplikace pro tablety.

autor: lukpo
Spustit audio