Neplacený dokumentární kanál Kinosvět spustil nový web

17. srpen 2017

„Obdobnou úpravou projdou v krátké budoucnosti i webové stránky Horor film a světlo světa spatří i stránky WAR svět válek,“ upozornil František Malina, mluvčí Československé filmové společnosti.

Neplacená dokumentární stanice Kinosvět, která je mimo jiné k dispozici i v rámci téměř celoplošné Regionální sítě 7 společnosti Progres Digital, uvedla nové webové stránky. Na nich diváci najdou například informace o televizním programu, archiv upoutávek, možnosti příjmu stanice, případně odkazy na jednotlivé dokumenty. Webu dominuje vždy aktuálně nejatraktivnější vysílaný pořad.

„Obdobnou úpravou projdou v krátké budoucnosti i webové stránky Horor film a světlo světa spatří i stránky WAR svět válek,“ upozornil František Malina, mluvčí Československé filmové společnosti, která tyto programy provozuje. Stanice WAR Svět válek bude k dispozici v rámci nabídek kabelových a IPTV služeb, objevit se má i na satelitu Astra. Aktuálně je promo tohoto kanálu šířeno také i jako součást Regionální sítě 4 pro Prahu a střední Čechy. Stanice se zaměří výhradně na dokumenty a pořady s válečnou tématikou.

autor: lukpo
Spustit audio