Neplacený kanál O2TV Free odstartuje v neděli, spustil promo v multiplexu 4

1. březen 2017

Operátor O2 uvalil na veškeré informace související s tímto projektem informační embargo až do zítřejších 9.30, kdy bude stanice představena na tiskové konferenci.

V DVB-T multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting se dnes objevilo promo nového informačně-sportovního kanálu O2TV Free, za nímž stojí operátor O2 Czech Republic. Jak z informační obrazovky, jejíž součástí je i odpočítávání, vyplývá, start stanice bude zahájen v neděli 5. března úderem osmé hodiny ranní.

O2TV Free bude prvním neplaceným kanálem O2 určeným výhradně pro neplacenou distribuci – odtud označení Free (Volný).

Operátor O2 uvalil na veškeré informace související s tímto projektem informační embargo až do zítřejších 9.30, kdy bude stanice představena na tiskové konferenci, které se zúčastní mimo jiné David Duroň, ředitel O2TV a Marek Kindernay, ředitel kanálů O2TV Sport. Nyní je již jasné, že stanice bude vysílat v DVB-T ve standardním rozlišení. Redakce webu Digitální rádio naměřila při krátkém testu průměrný datový tok (bitrate) 1.8 Mbps, který však osciloval mezi hodnotou 1.4 až 2.9 Mbps. Vzhledem k obsahu kanálu není variabilní bitrate žádným překvapením.

autor: lukpo
Spustit audio