O přízeň diváků usiluje nová internetová televize Bestorm.cz, zacílit má hlavně na Brno

9. listopad 2017

Podle rozhovoru jednatele projektu Michala Slivečky pro web Munimedia má platforma nabídnout například pokrytí řady festivalů, jako jsou Just Fest, Guláš Fest nebo Extreme Food Festival.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) zaregistrovala na svém posledním zasedání jako poskytovatele audiovizuálních mediálních služeb na vyžádání společnost Best Flare, která bude provozovat platformu Bestorm.cz. Na webových stránkách provozovatele se lze dočíst, že myšlenka na vznik tohoto projektu pochází z roku 2015, realizována však byla až 17. října 2017. Jediným jednatelem Best Flare je devětadvacetiletý Michal Slivečka (viz obchodní rejstřík).

O zaměření nového internetového projektu hovořil v polovině dubna loňského roku pro web Munimedia právě Slivečka. „Od české reprezentace jsme dostali nabídku natočit závod 80 edays, tedy závod kolem světa za 80 dní elektromobilem a po domluvě s některými především gastronomickými brněnskými festivaly budeme i jako oficiální dokumentaristé právě těchto akcí. Zatím se jedná o Just Fest, Guláš Fest, lužánecký Extrem Food Festival, Špilberk Fest, Pivní fest Brno a Vranovské léto,“ uvedl v rozhovoru pro Munimedia jednatel společnosti Best Flare, která Bestorm.cz provozuje. Projekt má začít na plno fungovat v polovině příštího roku.

autor: lukpo
Spustit audio