O2TV šíří TV JOJ jako „testovací stream“, vyřadila programového průvodce

6. prosinec 2016

K tomuto kroku přistoupil operátor krátce poté, co došlo k vyřazení TV JOJ z nabídky největší kabelové služby v zemi, tzn. u společnosti UPC Česká republika.

Slovenská televize JOJ, tedy její původní slovenská verze, změnila povahu distribuce v rámci služby O2TV, největší IPTV platformy na našem trhu. O2 Czech Republic přestala u této stanice nabízet elektronického programového průvodce (EPG), nyní je v rámci názvu všech pořadů pouze označení „Testovací stream“. TV JOJ je šířena v O2TV na samotném konci seznamu kanálů, dostupná je ve standardním rozlišení obrazu (SD).

K tomuto kroku přistoupil operátor krátce poté, co došlo k vyřazení TV JOJ z nabídky největší kabelové služby v zemi, tzn. u společnosti UPC Česká republika. Obě firmy mají v nabídce i JOJ Family, která má sloužit jako náhrada za původní slovenský program. JOJ Family obsahuje pořady, jež není problém vysílat na území jiného státu, tedy zejména původní tvorbu, a to natočenou jak u našich východních sousedů, tak i v Česku. Slovenskou televizi JOJ už dříve vyřadila z nabídky IPTV služba T-Mobile TV a pro tuzemské diváky ji znepřístupnila i satelitní služba Skylink.

autor: lukpo
Spustit audio