On-line platforma SledováníTV.cz přidala tři nové programy, potěšila hlavně děti

23. duben 2018

Všechny nové stanice jsou u operátora k dispozici ve standardním rozlišení, dvě z nich navíc bez lokalizace, kterou tyto kanály nemají.

Provozovatel on-line platformy SledováníTV.cz přidal do nabídky tři nové stanice. Jedná se konkrétně o Nat Geo Wild, Disney Junior a Baby TV. Z výčtu je patrné, že firma potěší hlavně dětské diváky, kterým patří dvě z celkových tří novinek. Všechny programy jsou zařazeny ve standardním rozlišení. Dokumentární stanice Nat Geo Wild je k dispozici v češtině, zbývající dva programy na trhu lokalizovány nejsou.

Nabídka dětských stanic v rámci SledováníTV.cz je velmi bohatá. Zákazníci mají k dispozici například dvě verze dětského kanálu Cartoon Network – jednu středoevropskou a jednu pro náš trh – který doplňuje sesterská televize Boomerang. Zde bychom rádi upozornili na chybný formát obrazu, kdy program byl původně z poměru 4:3 roztažen uměle na 16:9, po přechodu na širokoúhlý obraz ze strany provozovatele nicméně tento krok ztratil význam a Boomerang nevidí zákazník na obrazovce celý – formát 16:9 je de facto nastaven u této stanice dvakrát. Dalšími dětskými kanály jsou například Tuty HD, Nickelodeon, Nick Jr., Disney, JimJam a další.

autor: lukpo
Spustit audio