On-line služba SledováníTV.cz přidala novou televizi v maďarštině, nabízí ji v HD kvalitě

20. říjen 2017

Provozovatel platformy se nesoustřeďuje pochopitelně pouze na maďarské stanice. V jeho nabídce jsou šířeny zejména lokalizované programy, ale k dispozici je i několik kanálů ze zahraničí.

On-line služba SledováníTV.cz, kterou využívají jako internetové distribuce televizních programů zejména menší a střední operátoři, zařadila do své nabídky originální verzi maďarského kanálu Duna. Vedle něj už je v nabídce také mezinárodní mutace pod označením Duna World. V nabídce už byly dříve k dispozici programy veřejnoprávní televize M1 a M2. Jde tak o čtvrtý maďarský program, který mají zákazníci platformy k dispozici.

Provozovatel SledováníTV.cz se nesoustřeďuje pochopitelně pouze na maďarské stanice. V jeho nabídce jsou šířeny zejména lokalizované programy, ale k dispozici je i několik kanálů ze zahraničí. Specialitou platformy jsou například polské komerční stanice Polsat a Super Polsat, nechybí tu například ani veřejnoprávní televize z Rakouska ORF eins a ORF 2. Ty jsou k dispozici ale i v řadě dalších služeb. SledováníTV.cz nabízí i celou řadu programů pro dospělé. Z těch méně obvyklých Redlight HD nebo Dorcel XXX.

autor: lukpo
Spustit audio