On-line služba SledováníTV.cz změnila řazení některých kanálů

6. prosinec 2017

Všechny programy pro mladé diváky jsou tak nyní řazeny logicky za sebe. Změny na poli dětských programů ale určitě nejsou na této platformě u konce.

Řazení některých programů v nabídce změnila v uplynulých dnech on-line platforma SledováníTV.cz. Výrazně si v seznamu kanálů polepšila zpravodajská televize TA3, která se až z téměř samotného konce dostala mezi další slovenské televize v nabídce, konkrétně za programy Jednotka, Dvojka a Markíza International. Obvyklé služby jako elektronický programový průvodce (EPG), případně zpětné zhlédnutí jsou pochopitelně nadále k dispozici.

Dětská televize Tuty, která je ve SledováníTV.cz již dostupná ve vysokém rozlišení, si pak prohodila svou pozici s programem Československo. Všechny programy pro mladé diváky jsou tak nyní řazeny logicky za sebe. Změny na poli dětských programů ale určitě nejsou na této platformě u konce. Cartoon Network, který je od podzimu lokalizován, vysílá v rámci SledováníTV.cz prozatím nadále bez češtiny. V nabídce je i sesterská televize Boomerang, která je uměla roztažena na širokoúhlý formát 16:9. Tato stanice neobsahuje lokalizaci.

autor: lukpo
Spustit audio