Operátor O2 rozjel před nedělním derby pražských „S“ mohutnou osvětu hybridní televize

30. březen 2017

Nedělní zápas uvidí v DVB-T pouze ti diváci, kteří mají televizor, případně set-top-box s podporou standardu HbbTV připojený k internetu.

Společnost O2 Czech Republic na Facebooku i svém webu rozjela mohutnou osvětu týkající se hybridního vysílání HbbTV. Pouze na této platformě (a nikde jinde) budou moci diváci, kteří přijímají signál pozemního vysílání, sledovat zápas mezi fotbalovými týmy Sparta Praha a Slavia Praha. O2 spustila speciální microsite na adrese www.o2.cz/pripojTV, kde funkce a výhody hybridní televize vysvětluje. Zákazníků klasické O2TV se tato novinka netýká.

Nedělní zápas tedy v DVB-T uvidí pouze ti diváci, kteří mají televizor, případně set-top-box s podporou standardu HbbTV připojený k internetu. Stanice se divákovi odemkne po odeslání zprávy na SMS bránu operátora. Na tomto modelu bude O2TV Sport fungovat až do pondělí 3. dubna. Od tohoto data se stanice přepne do módu, kdy ji bude možné sledovat za cenu 69 Kč/24 hodin. Operátor chce pochopitelně touto politikou donutit diváky, aby si zaplatili raději jeho klasickou IP televizi, než aby si platili vysoké částky za jednotlivé dny.

autor: lukpo
Spustit audio