Placený kanál O2TV Sport rozšiřuje český komentář na celou Ligu mistrů UEFA

11. září 2017

„Z Ligy mistrů máme nyní osm nejatraktivnějších zápasů každý hrací týden, vždy v úterý a ve středu po čtyřech utkáních,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Placený kanál O2TV Sport, který je exkluzivně dostupný pouze pro klienty O2TV, největší IPTV služby na našem trhu, nabídne od nové sezóny, tedy od zítřka, všechny zápasy Ligy mistrů UEFA s českým komentářem. Doposud byl takto dostupný většinou pouze hlavní a další, nejvíce atraktivní zápas. Fotbalovým studiem bude diváky provázet tradiční tvář, moderátor Petr Svěcený. Zápasy UEFA Champion League začínají v úterý a středu ve 20.10.

V letošní sezoně dojde k úpravě vysílacího schématu. „Z Ligy mistrů máme nyní osm nejatraktivnějších zápasů každý hrací týden, vždy v úterý a ve středu po čtyřech utkáních,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport. Proč bude O2TV Sprot vysílat nově s českým komentářem všechny zápasy Ligy mistrů? „Rozhodli jsme se tak na základě diváckého zájmu, a také faktu, že český fanoušek preferuje především utkání doprovázená komentářem v českém jazyce,“ doplnil Kindernay. Možnost sledovat duely s originálním komentářem bude i nadále zachována. Více zápasů najednou nabízí O2TV Sport tradičně v multidimenzi. Divák si tedy na dálkovém ovladači sám vybere, který duel bude sledovat.

autor: lukpo
Spustit audio