Playboy TV Europe po několika dnech od velkých změn výrazně zmenšila nové logo

16. květen 2018

Stanice je v České republice například součástí on-line platformy SledováníTV.cz nebo IPTV služby T-Mobile TV. K dispozici je také ve vysokém rozlišení.

V úterý 1. května došlo k výrazným změnám v distribuci erotického kanálu Playboy TV Europe. Stanice nasadila do vysílání na trvalo piktogramy a novou podobu loga, které v obraze výrazně dominovalo. Tato situace se však po několika dnech opět změnila. Zatímco piktogramy určující věkovou přístupnost a nevhodnost obsahu pro dospělé v obraze zůstaly, označení Playboy TV Europe úplně zmizelo a logo se výrazně zmenšilo, a to několikanásobně.

Playboy TV Europe je v České republice například součástí on-line platformy SledováníTV.cz nebo IPTV služby T-Mobile TV. Ani jeden z těchto operátorů v tuto chvíli nenabízí program ve vysokém rozlišení (HDTV), právě od 1. května v HD kvalitě tato stanice dostupná je. Programů jako je Penthouse TV Europe je na českém trhu hned několik. Soft erotiku bez viditelného pohlavního styku nabízí divákům například i programy Spice nebo EroX. V době nepřeberného množství hard erotických kanálů je existence těchto televizí spíše překvapující.

Z vysílání soft erotického kanálu Playboy TV Europe.
autor: lukpo
Spustit audio