Po původním zpravodajství zařazuje stanice Up Network i vlastní talkshow

8. červen 2017

Up World – Prague budou moci diváci sledovat každou středu od 20.25. Průvodcem pořadem je pilot a poslanec Marek Černoch.

Nová placená tematická televize Up Network, která je dostupná v České republice v satelitní službě Skylink a IPTV platformě T-Mobile TV, zařazuje do vysílání další původní formát. Po zpravodajství Up News se v programovém schématu objevila talkshow Up World – Prague. Natáčení bude probíhat v leteckém simulátoru Boeingu 747 a diváky jejím vysíláním provede pilot a poslanec Marek Černoch. Do budoucna se má točit i v jiných destinacích.

„Dnes a denně se stane spousta leteckých událostí, které jednoznačně zajímají celý svět. Ale nikdo je nekomentuje, nerozvádí a nehledá souvislosti. Proto jsme se rozhodli pro diváky připravit takto unikátní formát.“ konstatovala výrobní ředitelka Up Network Eliška Borovská. „Témata vybíráme tak, aby zaujala jak laiky, tak i profesionály. Věnujeme se ekonomické stránce letectví, novinkám v tomto oboru, ale také nás zajímají zážitky a zkušenosti lidí, jako jsou třeba piloti, letečtí spisovatelé, obchodní zástupci, technici. Zkrátka ti, kteří se svému řemeslu věnují už řadu let,“ doplnil šéfredaktor Up News Vít Krčmář.

autor: lukpo
Spustit audio