Prima Max zvětšuje od dnešního dne zásah na satelitu, expanduje na další družici

22. červenec 2016

Zákazníkům Nové Digi TV, kteří mají set-top box Kaon, se změna projeví automaticky, uživatelé CA modulů musí provést ruční naladění.

Stanice Prima Max bude od dnešního dne dostupná více satelitním divákům. K naladění je nejen na pozici 23,5 stupně východně, kde funguje operátor Skylink, ale nově také na 1 stupni západně. Prima Max se objeví v nabídce satelitní služby Digi TV patřící pod Lama Energy Group. Kromě šíření prostřednictvím satelitu je kanál dostupný také klientům kabelových i IPTV sítí a jako neplacená televize prostřednictvím DVB-T multiplexu 3, který skrze Czech Digital Group provozují České Radiokomunikace.

„Zákazníkům Nové Digi TV, kteří mají set-top box Kaon, se změna projeví automaticky, kanál Prima Max se objeví na programové pozici 15. Uživatelé CA modulů musí provést ruční naladění kanálu Prima Max zadáním těchto parametrů: frekvence 12 723 MHz, Vertical, 2/3, 26660, Service ID 4034. Přesný návod diváci najdou v manuálech svých TV přijímačů,“ informoval tiskový mluvčí Lama Energy Group Andrej Čírtek. V současné době je v nabídce Digi TV okolo stovky televizních programů, přičemž dvacítka z nich je dostupná ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV).

autor: lukpo
Spustit audio