Prima představila v hybridním vysílání novou podobu červeného tlačítka

28. srpen 2017

Drobnou změnou je i zařazení seriálu Kapitán Exner mezi televizní pořady, který má nyní vlastní ikonu, stejně jako Ohnivý kuře nebo Modrý kód a další.

Společnost FTV Prima uvedla na všech svých kanálech novou podobu virtuálního červeného tlačítka pro takzvané hybridní širokopásmové televizní vysílání označované zkratkou HbbTV. Díky ní mohou televizory a set-top-boxy s touto funkcí snadno přistupovat například k archivům stanic, vylepšeným programovým průvodcům, aplikacím apod. Kromě Primy HbbTV podporuje i Česká televize, Nova, Óčko a Šlágr TV.

Nová podoba virtuálního červeného tlačítka dostála svému označení. Nejedná se tedy již o černou lištu s barevným polem, ale o červený kruh obsahující stručnou informaci, že divák má stisknout tlačítko na dálkovém ovladači. Díky němu získává zájemce s přijímačem připojeným k internetu přístup k portálu dostupném na stanicích Prima, Prima love, Prima Cool, Prima Zoom a Prima Max. Drobnou změnou je i zařazení seriálu Kapitán Exner mezi televizní pořady, který má nyní vlastní ikonu, stejně jako Ohnivý kuře nebo Modrý kód.

autor: lukpo
Spustit audio