Prima sjednotila menu pro chytré televizory, divákům přináší řadu vylepšení

23. únor 2018

Skupina si otestovala nové hybridní menu jako první na kanálu Prima love, následovala Prima Max a Prima Zoom, tento týden Prima Cool a ve čtvrtek byly nakonec původní položky nahrazeny i na vlajkovém kanálu.

Společnost FTV Prima, která je s výjimkou stanice Prima Comedy Central provozovatelem všech programů pod hlavičkou Prima, představila jednotné menu na těchto stanicích, jež mohou využívat majitelé televizorů a set-top boxů připojených k internetu. Hybridní menu využívající označení HbbTV má nyní vertikální orientaci. Položky mají černou barvu, jejich označení a symboly jsou bílé. Portál iPrima zároveň přestal používat označení „beta“.

Prima si otestovala nové hybridní menu jako první na kanálu Prima love, následovala Prima Max a Prima Zoom, tento týden Prima Cool a ve čtvrtek byly nakonec původní položky nahrazeny i na vlajkovém kanálu. Prima přichází v rámci tohoto řazení i s některými novými položkami, například „Na co se dívat?“, kde jsou upoutávky na pořady umístěné v archivu iPrima. Vítanou novinkou je pro diváky jistě i možnost přehrát si právě vysílaný pořad od jeho začátku. Tuto funkci nabízejí standardně například IP a kabeloví operátoři.

autor: lukpo
Spustit audio