Prima spustila v hybridním vysílání servis pro filmové fanoušky

12. květen 2017

Propojení FTV Prima a řetězce multikin CineStar je jen dalším důkazem toho, že technologie HbbTV už se stala naprosto běžnou součástí mediálního prostředí také v České republice.

Síť multikin CineStar, která v České republice vznikla v roce 2001, má vlastní aplikaci v rámci hybridního vysílání televize Prima. Zájemci tu najdou kompletní informace týkající se tohoto řetězce. K dispozici jsou zde kategorie Film týdne (upoutávka na nejatraktivnější titul), Promítáme, Filmy a Akce. V jednotlivých sekcích se může návštěvník dále pohybovat. U aplikace funguje i lokalizace uživatele. Její možnosti demonstruje video připojené níže.

CineStar patří se svými dvanácti multikiny mezi největší síť v České republice. Multikina disponují promítací technikou se zvukem Dolby Digital a Dolby Surround 7.1., dále jsou vybavena 3D technologií, a ve vybraných sálech i promítací technikou HFR. CineStar demonstruje, že hybridní vysílání je platformou, která zdaleka nemusí sloužit pouze pro prezentaci televizního obsahu. Propojení FTV Prima a tohoto řetězce multikin je jen dalším důkazem toho, že technologie HbbTV už se stala naprosto běžnou součástí mediálního prostředí také v České republice.

autor: lukpo
Spustit audio