Prima uvedla novou podobu hybridního menu, nasadila ho zatím na jedinou stanici

2. srpen 2017

S novou podobou hybridního menu se mohou zájemci seznámit v pozemním vysílání, konkrétně v DVB-T a DVB-T2 multiplexech Českých Radiokomunikací, a také na satelitu.

Na stanici Prima love se objevila zcela nová podoba hybridního menu, které dokážou zobrazit přijímače s podporou standardu HbbTV připojené k internetu. FTV Prima odlišuje jednotlivé ikony barevně a položky zařadila do kategorií. Menu se zároveň zpřehlednilo. Předpověď počasí a Výhodné nákupy (dříve Letáky) jsou nově pod položkou aplikace. Samostatné kategorie mají hry, TV program, pořady a seriály, pořady pro děti a filmy.

S novou podobou hybridního menu se mohou zájemci seznámit v pozemním vysílání, konkrétně v DVB-T a DVB-T2 multiplexech Českých Radiokomunikací, a také na satelitu Astra, pozice 23.5 stupně východně (operátor Skylink), nebo v kabelové síti společnosti UPC Česká republika. Kromě televize Prima podporuje technologii HbbTV také Česká televize, skupina Nova, hudební Óčko nebo Šlágr TV. Dlouhodobě mají signalizaci zapnutou i stanice Barrandova, není na nich ale vysílán žádný doprovodný obsah.

autor: lukpo
Spustit audio