Připravovaná Televize Natura už má web, zveřejnila promo video

17. leden 2018

Jak uvádí TV Natura na svém webu, cílem projektu je, aby zastřešoval a propojoval práci lidí, kteří se mimo proud "oficiální" vědy snaží dát smysl našim vlastním energiím.

Televize Natura, jejíž žádost o licenci leží na Radě pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), spustila v uplynulých dnech své webové stránky, které jsou dostupné na adrese tvnatura.cz. Projekt, za nímž stojí manželka podnikatele a hudebníka Karla Peterky, tedy Jana Peterková, chce vysílat prostřednictvím internetu včetně hybridního vysílání HbbTV. O licenci tedy žádá pro zvláštní přenosové systémy (ZPS).

Jak uvádí TV Natura na svém webu, cílem projektu je, aby zastřešoval a propojoval práci lidí, kteří se mimo proud "oficiální" vědy snaží dát smysl našim vlastním energiím - energiím našeho těla, našich pocitů i naší mysli....abychom se hlubším pochopením sebe sama opět přiblížili tam, odkud jsme vzešli: k přírodě. Ke všemu, co je správné, protože je to přirozené. Protože to nevychází pouze ze souvislostí vytržených poznatků rozumu, ale z našich vlastních pocitů a prožitků, kterým náš rozum pouze dělá překladatele.

autor: lukpo
Spustit audio