ProSiebenSat.1 spustila v hybridním vysílání rakouskou zpravodajskou televizi 4News

20. říjen 2016

4News je prakticky nepřetržitým proudem videopříspěvků, které ovšem složené za sebou připomínají klasické televizní vysílání. Obsah je průběžně aktualizován.

Mediální skupina ProSiebenSat.1 spustila nový zpravodajský kanál 4News určený pro rakouský trh. Zajímavostí je, že stanice není distribuována klasickými cestami, ale výhradně prostřednictvím hybridního vysílání HbbTV. Uživatel tedy pro sledování tohoto programu potřebuje televizor, případně set-top-box s podporou tohoto standardu. Na stream není uplatňována geoblokace, mohou si ho tedy naladit i zájemci v České republice a na Slovensku.

4News je prakticky nepřetržitým proudem videopříspěvků, které ovšem složené za sebou připomínají klasické televizní vysílání. Zájemci najdou v programu například příspěvky věnované zpravodajství, společnosti, životnímu stylu. Informace jsou průběžně aktualizovány a zájemce se může v rámci jednotlivých videí pohybovat dle svých preferencí. Příspěvky jsou řazeny dle jednotlivých témat a viditelně barevně odlišeny. 4News budou dostupné nejen na satelitu Astra, ale i u vybraných kabelových operátorů v Rakousku a také prostřednictvím tamní placené DVB-T2 televize simpliTV. Sem bude zařazena 27. října na předvolbu 64.

autor: lukpo
Spustit audio