Provozovatel Digi TV zařazuje kanál La Liga HD, změny čekají programy pro dospělé

19. září 2017

Ze stávající nabídky budou vyřazeny kanály Super One a Private TV, nově naproti tomu bude do balíčku Extra zařazen erotický kanál Dusk TV primárně zaměřený na ženské publikum.

Satelitní službu Digi TV a její internetovou obdobu Digi2GO čekají od středy 20. září programové změny. Základní programovou nabídku rozšíří dětský kanál Cartoon Network s českou i anglickou jazykovou stopou. Stanice Nick Jr. se konečně dočká lokalizované podoby. Dospělé diváky potěší zařazení prestižní zpravodajské stanice CNN. Dále Digi TV přidá do vysílání Spektrum Home, televizní kanál určený pro kutily.

V internetové platformě Digi2GO se objeví zcela nový sportovní kanál La Liga TV HD s exkluzivním obsahem věnovaným výhradně španělské nejvyšší fotbalové soutěži. Stanice bude vysílat ve dvou jazykových verzích – angličtině a španělštině. Sportovní fanoušci na něm najdou nepřetržitý proud přímých přenosů, hodinová studia každý pátek před zahájením aktuálního kola a každé pondělí po dohrání posledního zápasu, řadu magazínů, dvakrát denně aktuální zpravodajství z La Ligy a samozřejmě také záznamy již odvysílaných utkání.

V rámci zaváděcí akce bude dostupná stanice v průběhu října všem klientům, poté bude k dispozici v balíčcích Sport, Sport Plus a Maxi. Od 20. září dojde zároveň v rámci satelitní platformy k ukončení distribuce kanálu kanál CBS Drama, který zcela opouští český a slovenský trh. Tato skutečnost proto platí i pro další firmy podnikající v oblasti placené televize. Dále budou z nabídky Digi TV vyřazeny kanály Food Network a Fashion TV (česko-slovenská verze). Operátor to zdůvodňuje tím, že si nenašly své diváky. Ze stávající nabídky budou vyřazeny také kanály Super One a Private TV, nově naproti tomu bude do balíčku Extra zařazen erotický kanál Dusk TV primárně zaměřený na ženské publikum.

autor: lukpo
Spustit audio