Provozovatel televizí Mňam a Mňau chystá placenou stanici zaměřenou na kutily

6. leden 2017

„Mohu potvrdit, že náš nový kanál zahájí vysílání v následujících měsících,“ řekl naší redakci Pál Milkovics, výkonný ředitel S&P Broadcasting.

Na českém a slovenském trhu by měla začít vysílat v následujících měsících stanice Kutil TV zaměřená na činnosti související s kutilstvím a domácími pracemi. Provozovatelem televizního kanálu bude společnost S&P Broadcasting, která již stojí za programy Mňam TV a Mňau TV. Přípravy na spuštění nové placené televize určené pro základní balíky operátorů potvrdil webu Digitální televize přímo výkonný ředitel Pál Milkovics. Ochrannou známku má již Milkovics registrovanou.

„Mohu potvrdit, že náš nový kanál zahájí vysílání v následujících měsících a připojí se k sesterským projektům Mňam a Mňau. Na tomto kanálu pracujeme již od léta 2016, a to kromě dalších programů, které zahájí vysílání v letošním roce. Za posledních několik měsíců jsme vybudovali knihovnu s 500 hodinami unikátního obsahu a v současné době se zaměřujeme na vlastní výrobu,“ uvedl pro Digitální rádio výkonný ředitel S&P Broadcasting. V hledáčku má mít nová televize zejména chataře, chalupáře, tipy pro domácnost a další témata, která souvisí s kutilstvím. Další informace chce Milkovics zveřejnit v blízké době.

Připomeňme, že za poslední rok bylo okolo společnosti S&P Broadcasting relativně rušno. Přesto, že jde o nového hráče, známá je zejména předchozí Milkovicsova firma CE Media, která následně aktivity ukončila a převedla je na jiný subjekt, kterým je právě stávající provozovatel kanálů Mňam a Mňau. Loni v létě Milkovics slíbil, že chce na trh uvést revoluční koncept zpravodajského kanálu pod označením z24, který bude na události reagovat v co nejkratší době od chvíle, kdy k nim došlo. Významnou změnou prošla po finančních problémech i stanice Mňam TV, která se stáhla výhradně do placených služeb.

autor: lukpo
Spustit audio