Regionální televize CZ přichází k obcím blíž, zpřístupnila jim informační lištu

6. září 2017

Program je dostupný nekódovaně na satelitu, v rámci kabelových a IPTV sítí, v Regionální síti 8 Českých Radiokomunikací i na internetu.

Novou webovou aplikaci, která umožní vkládání aktuálního zpravodajství samotným obcím, městům a organizátorům akcí pro veřejnost, zpřístupnila na svém portálu Regionální televize CZ. Díky novince, jež je dostupná na webu www.rticko.cz, se informace objeví ve vysílání prostřednictvím lišty, která je jeho součástí. Aplikace sází zejména na jednoduchost, stačí vyplnit pouze několik údajů. Popis akce je limitován sedmdesáti znaky.

Regionální televize CZ je jedinou televizní platformou, která sdružuje regionální a lokální stanice do jednoho celku. Ve svém vysílání dává prostor jednotlivým kanálům napříč republikou. Program je možné sledovat v nekódované podobě prostřednictvím satelitu Astra 3B, pozice 23.5 stupně východně; v rámci Regionální sítě 8 Českých Radiokomunikací pokrývající signálem zejména krajská města a také v kabelových a IPTV sítích. Za projektem stojí vsetínská rodačka, propagátorka regionů a podnikatelka Eva Stejskalová.

autor: lukpo
Spustit audio