Regionální televize Filmpro přešla na vysoké rozlišení, k dispozici je v kabelových sítích

4. prosinec 2017

Stanice Filmpro vznikla v roce 1998. Od roku 2003 začala vysílat informační program na kabelové TV ve Vrhavči, poté i v Klatovech. K dispozici je i na internetu.

Klatovská regionální televize Filmpro začala vysílat ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Stanice o tom informovala diváky na svém webu, zároveň došlo i ke změně samotného loga, kde byl doplněn symbol HD. Televizi Filmpro má ve své nabídce například i on-line platforma SledováníTV.cz, díky které ji může sledovat právě redakce našeho webu. HD verze této stanice je k dispozici v kabelových sítích partnerských operátorů.

Stanice Filmpro vznikla v roce 1998. Od roku 2003 začala vysílat informační program na kabelové TV ve Vrhavči, poté i v Klatovech. Od konce roku 2012 má jako patá soukromá televize v celé České republice licenci na živéinternetové vysílání. Na vlastním televizním programu Filmpro, který je šířen na kabelových TV na Klatovsku a v internetovém vysílání, zprostředkovává divákům to nejzajímavější, co se v regionu událo. Pořadatelům kulturních a sportovních akcí nabízí možnost propagace. Kromě zpravodajských reportáží nabízí i výrobu dokumentárních filmů a vícekamerové záznamy z koncertů a představení.

Ukázka z vysílání televize Filmpro
autor: lukpo
Spustit audio