Rocker Pařízek přejmenuje hudební televizi Slušnej kanál, udělá z ní Rebel 2

31. srpen 2017

Slušnej kanál je menší rocková televize, která je dostupná prostřednictvím Regionální sítě 4 v Praze a středních Čechách a také u vybraných kabelových a IPTV operátorů.

Ostravský rocker a podnikatel Radim Pařízek přejmenuje tematickou televizi Slušnej kanál. Stanice by se měla v dohledné době začít identifikovat pod novým názvem Rebel 2 Slušnej kanál. Pařízek převzal tuto stanici do svého portfolia koncem letošního června, kdy schválila převzetí jejího provozovatele Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Nyní byla stejným regulátorem posvěcena i změna názvu.

Slušnej kanál je menší rocková televize, která je dostupná prostřednictvím Regionální sítě 4 v Praze a středních Čechách, v Regionální síti 2 na Ostravsku a také u vybraných kabelových a IPTV operátorů. Na satelitu programu dostupný nebyl a stále ještě není. Označením Rebel 2 Slušnej kanál chce Pařízek dát na vědomí, že tato stanice patří do portfolia jeho médií. Kromě Slušnýho kanálu Pařízkovy firmy dále provozují televize Relax a Rebel, rozhlasové stanice Čas, Čas Rock a Dálnice i televizní DVB-T multiplex 4, Regionální síť 7 a nově i přechodovou DVB-T2 síť 13. Z tiskové zprávy regulátora vyplývá, že Slušnej kanál čekají i změny programové.

autor: lukpo
Spustit audio