Sport 1 HD a Sport 2 HD v základní nabídce služeb Digi TV a Digi2GO

31. srpen 2017

Nové pozice kanálů set-top boxu Kaon pro uživatele satelitní DIGI TV budou 31 a 32. Satelitní technické parametry pro naladění kanálů na CAM modulu se nemění.

Satelitní služba Digi TV a její internetová varianta Digi2GO zařazují od dnešního dne kanály Sport 1 HD a Sport 2 HD do základních nabídek. Dosud byly tyto sportovní kanály v HD rozlišení dostupné pouze zákazníkům s doplňkovými balíčky Sport, Sport Plus, případně Maxi. Dalších programových novinek se klienti mají dočkat v průběhu příštího měsíce. Vysílání Sport 1 a Sport 2 v klasickém rozlišení bude ukončeno.

Nové pozice kanálů set-top boxu Kaon pro uživatele satelitní DIGI TV budou 31 a 32. Satelitní technické parametry pro naladění kanálů na CAM modulu se nemění. Změny by zde měly proběhnout automaticky. V případě, že se tak nestane, je potřeba provést restart set-top boxu. Pro uživatele televize přes internet Digi2GO se nic nemění. Kanály v SD rozlišení zmizí z rastru a celkové pořadí se upraví. Okolo 20. září se mají v nabídce objevit také Cartoon Network v češtině a zpravodajská televize CNN.

autor: lukpo
Spustit audio