Sportovní televize 213 s vlastní verzí loga pro Ultra HD rozlišení

28. červenec 2017

Ve vysílání 213 v Ultra HD už se objevil také speciální promo spot, jenž upozorňuje diváky na blížící se start programu v této kvalitě obrazu.

Slovenská sportovní televize 213, která je hned na několika satelitech šířená v nekódovaném režimu, zavedla speciální označení pro svou verzi s 4K rozlišením, která je k dispozici na pozici 51.5 stupně východně. Nově se pod názvem televize objevuje i dodatek Ultra HD. Dále je stanice 213 dostupná ve vysokém rozlišení (HDTV) na satelitu Astra 3B a ve standardní kvalitě na pozici 1 stupeň západně. Tyto verze se v označení nijak neliší.

Kromě samotného loga je televize 213 v Ultra HD rozlišení označena také informační lištou, aby divák věděl, že ji sleduje právě v této kvalitě. Stanice je prozatím šířena pouze v promo režimu a nenabízí stejný obsah jako na pozicích 23.5 stupně východně a 1 stupeň západně. Jedná se o záznamy přenosů, které televize natočila v minulosti. Ve vysílání 213 v Ultra HD už se objevil také speciální promo spot, jenž upozorňuje diváky na blížící se start programu v této kvalitě obrazu. Zcela logicky se pro start 213 ve 4K rozlišení nabízí podzim.

Logo kanálu 213 Ultra HD
autor: lukpo
Spustit audio