Stanice Comedy Central Extra se z Česka stáhla, na satelitu ale vysílá stále s titulky

11. červenec 2017

Na trhu je jako náhrada aktuálně dostupná Prima Comedy Central, která je k dispozici i v nabídce pozemního vysílání DVB-T.

Stanice Comedy Central Extra se k 1. červnu oficiálně stáhla z českého trhu a v nabídkách operátorů již není dostupná. Na satelitu Thor, pozice 1 stupeň západně, je přesto tento program nadále dostupný s českými DVB titulky, které si může divák aktivovat přes dálkový ovladač. Stanici Comedy Central Extra měl v minulosti díky této družici v nabídce operátor freeSAT. Ten nyní v přehledu kanálů uvádí program Prima Comedy Central.

Prima Comedy Central je na našem trhu dostupná od konce roku 2015. Mediální koncern Viacom tehdy hledal na českém trhu partnera, který již bude zaběhnutou značkou, aby se nová televize lépe etablovala. Právě proto se spojil s FTV Prima a vytvořil stanici Prima Comedy Central. Ta je kromě placených služeb dostupná také v pozemní televizi DVB-T. Ve své nabídce ji má multiplex 4 společnosti Digital Broadcasting. Stanice Comedy Central Extra, která se z trhu stáhla, byla k dispozici operátorům od druhé poloviny roku 2012.

autor: lukpo
Spustit audio