Startuje kanál Golf Live Extra, na tři dny ho nabídne Digi TV i UPC

10. květen 2018

Klasická verze Golf Channel vysílá jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení a ve svých nabídkách ji má řada operátorů placené televize.

Speciální vysílání stanice Golf Channel s označením Golf Live Extra, které bude dostupné pouze od dnešního dne do neděle 13. května, přinesou ve svých nabídkách operátoři Digi Czech Republic a UPC Česká republika. Dočasná televize nabídne jeden z vrcholů americké PGA Tour, golfovou The Players Championship. Digi TV zpřístupní tuto stanici jak v rámci své satelitní televize, tak i v internetové verzi Digi2GO.

„Turnaj The Players Championship je často označován jako pátý neoficiální Major sezony, a to nejen kvalitou účastníků, ale též výší vyplácených odměn pro hráče. Hřiště TPC Sawgrass navíc dodává turnaji na atraktivitě svou sedmnáctou ostrovní jamkou, která dokáže často pořádně zamíchat s pořadím,“ uvedl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel Digi Czech Republic. Klasická verze Golf Channel vysílá jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení a ve svých nabídkách ji má řada operátorů placené televize.

autor: lukpo
Spustit audio