Stingray pohltila další hudební televizi působící na českém a slovenském trhu

5. leden 2017

Tímto krokem získává Stingray přístup k více než patnácti stům titulů zaměřeným na vážnou hudbu a přes dva tisíce hodin prémiového obsahu.

Společnost Stingray Digital Group pokračuje v nákupech, a po pohlcení stanice Brava HD působící i na českém a slovenském trhu (a dále DJAZZ), se dohodla na odkoupení kanálu Classica od společnosti Unitel GmbH. Tuto stanici má v nabídce největší satelitní služba na našem trhu, operátor Skylink. Stingray už je u nás přítomná prostřednictvím provozování tematických kanálů na družici Thor (operátor freeSAT) a dále také mobilní služby Stingray Music pro klienty UPC DTH.

Stingray se tak díky akvizici stanice Classica stává také předním výrobcem a distributorem klasické hudby. Tímto krokem získává Stingray přístup k více než patnácti stům titulů zaměřeným na tento žánr a přes dva tisíce hodin prémiového obsahu vyrobeného a vlastněného společností Unitel. Nový vlastník oznámil, že pozici programu hodlá nadále posilovat. „Akvizice kanálu Classica pro nás znamená další logický krok v oblasti strategie rozvoje produktů a demonstruje náš záměr a schopnost působit na trhu jako určitý propojovatel,“ konstatoval Eric Boyko, prezident, spoluzakladatel a CEO společnosti Stingray.

autor: lukpo
Spustit audio