Televize Seznam odbarvila logo, vzdala se kombinace červené s černou

16. duben 2018

Stanice odstartovala v lednu letošní roku, k dispozici je jak v pozemním vysílání, tak v nabídkách kabelových, IPTV a satelitních operátorů.

Televize Seznam, jejímž provozovatelem je společnost Seznam.cz TV, v uplynulých dnech provedla kosmetickou, ale relativně důležitou úpravu logo v podobě, v jaké ho diváci vidí ve vysílání. Kombinaci červeného „S“ a zbývajících černých písmen, nahradil jednotný odstín šedivé. Animace zůstala stejná, to znamená, že na obrazovce zůstává po většinu času písmeno „S“ a v pravidelných intervalech je doplněno plným označením „Seznam.cz TV“.

Úpravou logotypu Seznam docílil toho, že identifikátor není ve vysílání tak rušivý, při použití přibližně stejně barevný scén se dokonce ztrácí, což ale není na škodu. Ve variantě červená – černá byl problém například u pořadu Výzva, kdy se logo na pozadí úplně ztrácelo, zůstávalo z něj vidět pouze červené písmeno „S“ a zanikala i použitá animace. Podobně barevně laděnou verzi loga používá celá řada programů – v podstatě všechny celoplošné stanice a také některé placené kanály (AMC, Film+ nebo HBO). Televize Seznam je součástí DVB-T multiplexu 3, k dispozici je dále v nabídkách kabelových, satelitních a IPTV operátorů i přes internet.

Nová verze loga Televize Seznam
autor: lukpo
Spustit audio