Televize Seznam s archivem pořadů také pro satelitní diváky

4. duben 2018

Služby, které nemohou nabídnout technologii HbbTV, kompenzují svým zákazníkům tento nedostatek formou zpětného zhlédnutí.

Od začátku dubna mají přístup k hybridnímu portálu prostřednictvím svých přijímačů nejen zákazníci kabelového operátora UPC Česká republika, ale také satelitní služby Skylink. K využití technologie na platformě společnosti M7 Group je nutný příjem z družice Astra 3B, pozice 23,5 stupně východně, a televizor, případně set-top box s podporou standardu HbbTV, který je zároveň připojený k internetu. Využívání samotné služby je bezplatné.

Díky hybridnímu portálu, který nedávno prošel kompletní proměnou, mohou diváci přistupovat k archivu pořadů Televize Seznam. Užitečnou funkcí, která byla v souvislosti s inovacemi představena, je Vyhledávání. Všechny pořady jsou v rámci aplikace dostupné od standardního rozlišení obrazu 240p (velmi nízká kvalita) až po Full HD. V HD kvalitě je samotná Televize Seznam dostupná jak v nabídce operátora Seznam.cz, tak kabelové síti UPC. K archivu stanice mohou díky zpětnému zhlédnutí přistupovat například i zákazníci O2TV nebo SledováníTV.cz.

autor: lukpo
Spustit audio