T-Mobile překlopil další dokumentární kanál do vysokého rozlišení

19. duben 2018

Programová změna se týká tematické stanice z velké rodiny placených programů, která má k dispozici v HD kvalitě prakticky všechny kanály.

IPTV platforma T-Mobile TV překlopila do vysokého rozlišení dokumentární stanici Discovery. Ta je v odpovídající kvalitě dostupná operátorům od začátku letošního roku. „Pokud máme v nabídce programy ve standardním rozlišení, které jsou k dispozici zároveň v HD, snažíme se je zákazníkům překlopit do vyšší kvality,“ uvedl pro portál Digitální rádio Tomáš Leixner z tiskového oddělení operátora T-Mobile.

Slova Leixnera potvrzuje i skutečnost, na kterou již náš web upozorňoval. T-Mobile nedávno vyměnila standardní verze za vyšší obrazovou kvalitu u programů AMC a Film+. Společnost Discovery nabízí v HD kvalitě všechny své kanály s výjimkou stanice TLC. I u ní lze ale předpokládat, že do budoucna na vyšší rozlišení přejde. Discovery je významným hráčem na poli placené televize. V České republice provozuje také stanice Eurosport a relativně nedávno převzala kanály společnosti Scripps – Fine Living, Travel Channel a Food Network.

autor: lukpo
Spustit audio