T-Mobile zařadil čtyři nové stanice ve vysokém rozlišení, mimo jiné ČT 24 a Novu 2

2. červen 2017

Jde o druhé rozšíření programové nabídky T-Mobile TV v krátké době. Uplynulý měsíc zařadil operátor pro své zákazníky stanice History HD, History a také Up Network.

V nabídce T-Mobile TV, IP platformy telekomunikační firmy T-Mobile, se od 1. června objevily čtyři nové programy ve vysokém rozlišení. Po dvou stanicích dodala operátorovi programy Česká televize i mediální skupina Nova. Novými kanály v T-Mobile TV jsou jmenovitě ČT 24 HD, ČT :D HD / ČT art HD, Nova 2 HD a Nova Gold HD. V souvislosti s rozšířením nabídky došlo i k drobnému posunu některých dalších stanic na jiné pozice.

Jde o druhé rozšíření programové nabídky T-Mobile TV v krátké době. Uplynulý měsíc zařadil operátor pro své zákazníky stanice History HD, History, Crime+Investigation a také Up Network. Kanály, které firma zařadila do portfolia nyní, v programovém rastru dlouhodobě chyběly. Na kanálu ČT art HD ocení ve vysokém rozlišení diváci například některé koncerty, operní představení, filmy nebo seriály, na Nova 2 HD pro změnu zejména americké sitcomy. Nova Gold HD přináší archivní tvorbu skupiny Nova napříč její existencí. V HD jsou vysílány novější pořady.

autor: lukpo
Spustit audio