Ultra HD kanál Insight TV se představil s novou grafikou včetně loga

14. listopad 2017

Ve své nabídce má stanici operátor Skylink, největší satelitní služba u nás. Vzhledem k penetraci 4K set-top boxů je stanice umístěna prozatím do základního balíčku Digital.

Stanice Insight UHD, vlajková loď společnosti TV Entertainment Reality Network (TERN), se představil tento týden svým divákům s novým vizuálem. Změna se týká pouze Ultra HD verze Insight TV, standardní mutace zůstala s původní grafikou. Inovované logo je nadále umístěno v levé horní části obrazovky v červeném poli tvořícím kosodelník, symbol UHD je nově napsán bílým písmem a umístěný do černého pole vedle zkráceného názvu televize.

Insight UHD je jedním z prvních kanálů v Ultra HD rozlišení dostupným na českém a slovenském trhu. Ve své nabídce ho má operátor Skylink, největší satelitní služba u nás. Vzhledem k penetraci 4K set-top boxů je stanice umístěna prozatím do základního balíčku Digital bez jakéhokoliv poplatku. Signál je tedy sice zakódován, stanice je nicméně přístupná všem klientům operátora s jeho kartou. Změnu obchodních podmínek lze případně očekávat až s větší vybaveností zákazníků UHD přijímači a zvyšujícím se počtem programů v rozlišení 4K.

autor: lukpo
Spustit audio