VIDEO: Kanály Novy se představí v novém 4. února, nabídnou i nový obsah

1. leden 2017

Stanice Smíchov ponese označení Nova 2, Telka bude Nova Gold a z Fandy se stane Nova Action. Grafickou podobu log ukázala Nova na obrazovce dnes večer.

Mediální skupina Nova potvrdila, že chystá proměnu svých kanálů a sjednocení značky pod společnou hlavičku na 4. února, tedy na den, kdy oslaví své 23. narozeniny. Nova o tom informovala v dnešním vydání hlavní zpravodajské relace Televizní noviny. „Měníme názvy a loga našich stanic tak, aby se v nich promítlo jméno Novy, ale i jejich tematické zaměření,“ konstatoval kreativní ředitel Alan Záruba.

„Souvisí s tím jednotná typografie a na druhé straně také vzájemné barevné odlišení. Chceme, aby skupina Nova byla takovým světem plným barev,“ doplnil Záruba. Na něj pak navázala finanční ředitelka Klára Brachtlová slovy: „Cílem je zprostředkovat našim divákům pestrou nabídku nejlepšího domácího i zahraničního obsahu.“ Stanice Nova 2, která vznikne ze stávajícího kanálu Smíchov, má být zaměřena na širší spektrum diváků a chybět nemá ani nový premiérový obsah. Pod novými názvy se představí i Fanda (Nova Action) a Telka (Nova Gold).

autor: lukpo
Spustit audio