VIDEO: Menu HD DVR Mediaboxů UPC se výrazně proměnilo, nabízí zpětné zhlédnutí

2. květen 2017

Mezi jednu z nejzajímavějších položek patří Filmy a seriály, které přináší obsah, k němuž získá zákazník přístup po zaplacení měsíčního paušálu.

Kabelový operátor UPC Česká republika dokončil se závěrem dubna oficiálně přechod na novou verzi softwaru ve svých HD DVR Mediaboxech. Aktualizovaný firmware nabízí mimo jiné i očekávanou funkci zpětného zhlédnutí u vybraných televizních stanic. Menu bylo zpřehledněno na pouhé čtyři položky – TV průvodce, Filmy a seriály, Knihovnu a Aplikace. Svou kategorii mají i jednotlivá nastavení, která lze najít pod ikonou ozubeného kolečka.

Nové prostředí HD DVR Mediaboxů pro vás redakce webu Digitální rádio zmonitorovala v přibližně devítiminutovém videu. V něm najdete v kostce veškeré funkcionality, které stávající firmware nabízí. Po grafické stránce je nyní menu jednoduší a přehlednější. Mezi jednu z nejzajímavějších položek patří Filmy a seriály, které přináší obsah, k němuž získá zákazník přístup po zaplacení měsíčního paušálu. Obsah z televizních stanic označovaný dříve jako TV archiv se nově „schoval“ do kategorie Na vyžádání. Zájemci zde najdou například pořady ČT, Novy, Primy, ale také internetové DVTV.

autor: lukpo
Spustit audio