VIDEO: Moderátor Karel Voříšek divákům Primy vysvětluje, co je hybridní televize

12. prosinec 2016

Prima je v současné době v oblasti hybridního vysílání nejaktivnější českou televizí. Za poslední měsíce představila řadu nových aplikací a inzerentů.

Populární tvář televizní obrazovky, moderátor Karel Voříšek, vysvětluje v novém promo spotu divákům FTV Prima, co je to hybridní televize HbbTV. V přibližně půlminutovém videu se diváci dozví, že je lepší mít doma chytrou televizi a k čemu slouží červené tlačítko na dálkovém ovladači. Prima skrze spot promuje zejména svůj televizní archiv a také dětské pořady pod jednotnou značkou Primáček. Tento dětský blok má nyní i speciální podobu červeného tlačítka.

Prima je v současné době v oblasti hybridního vysílání nejaktivnější českou televizí. Za poslední měsíce představila řadu nových aplikací a přilákala také inzerenty z širokého spektra činností. Hybridní vysílání se stalo již běžnou součástí domácností, které mají televizory připojené k internetu. Hybridní aplikace včetně archivu má i Česká televize a nedávno je uvedla i komerční Nova. I ta už má v nabídce jednoho z inzerentů. V jedné z aplikací propaguje miliardový jackpot. Spuštění aplikací očekává v následujících měsících diváky Šlágr TV i stanic Barrandov.

autor: lukpo
Spustit audio