VIDEO: Moderátor Karel Voříšek opět propaguje na Primě hybridní vysílání HbbTV

18. srpen 2017

Speciální virtuální tlačítko s Karlem Voříškem se na kanálech Primy objevuje náhodně a je kombinováno s jeho základní podobou.

Mediální skupina Prima nasadila do svého vysílání další promo spot, který vysvětluje divákům výhody hybridní televize skrývající se pod zkratkou HbbTV. Tuto technologii mohou využívat všichni diváci, kteří mají přijímač s podporu standardu připojený k internetu. Tváří kampaně je opět oblíbený moderátor zpravodajství Karel Voříšek. Kampaň je nasazena také přímo v hybridním vysílání Primy, a to pravděpodobně na všech kanálech.

Speciální virtuální tlačítko s Karlem Voříškem se na kanálech Primy objevuje náhodně a je kombinováno s jeho základní podobou. V rámci kampaně v hybridním vysílání je nasazen promo spot, v níž Voříšek představuje jednotlivé části hybridního menu komerčních programů FTV Prima. Jedná se mimo jiné o archiv pořadů Prima Play, dětskou sekci Primáček nebo aplikace jako jsou Prima Kvízy, Předpověď počasí nebo Hry. Prima uvedla další fázi informační kampaně spolu s přepracovanou podobou hybridního menu.

autor: lukpo
Spustit audio