VIDEO: Nova uvedla v televizorech LG aktualizovanou verzi videoportálu Voyo

27. červenec 2017

Videoportál Voyo funguje na bázi měsíčního předplatného, tedy na stejném modelu jako například zahraniční služby Netflix nebo Amazon Prime Video.

Mediální skupina Nova uvedla v televizorech značky LG aktualizovanou verzi aplikace pro svůj placený videoportál Voyo.cz. Redakce webu Digitální rádio to zjistila monitoringem této platformy, která funguje na operačním systému Netcast z roku 2014. Původní tmavé pozadí vyměnila Nova za fialovou barvu, dominantní logo Voyo obsahující dříve symbol „rybí hlavy“ už nyní obsahuje pouze samotný název služby.

Aktualizovaná aplikace Voyo by měla obsahovat i novou podobu její ikony. Ta se objevila ve zkušební verzi na platformě Netcast již před zhruba čtrnácti dny a obsahovala modré písmeno V na fialovém pozadí. Videoportál Voyo funguje na bázi měsíčního předplatného, tedy na stejném modelu jako například zahraniční služby Netflix nebo Amazon Prime Video. Zákazníci služby získávají za poplatek přístup ke kompletní původní tvorbě skupiny Nova, archivu vybraných filmů a seriálů plus části televizních stanic TV Nova.

autor: lukpo
Spustit audio