VIDEO: On-line portál televize Prima dostal verzi pro chytré televizory, podívejte se

20. prosinec 2017

Pokud se uživatel portálu iPrima registruje, zdarma získat možnost sledovat pořady ve vysoké rozlišení, sestavit si vlastní TV program a k dispozici je i funkce dosledování pořadu na jiném zařízení.

Společnost FTV Prima dokončila vývoj on-line portálu iPrima.cz pro prostředí chytrých televizorů. Prvním programem, kde je tato aplikace ve zkušebním režimu dostupná, je Prima Love. Na testovací fázi ukazuje mimo jiné odkazování na modré tlačítko, které upozorňuje diváky, že pokud narazí na nějaký problém, mají se obrátit na speciální e-mailovou schránku, která pro potřeby hybridního vysílání HbbTV slouží.

Kromě domovské stránky jsou do menu nové aplikace zaneseny i položky Seriály a pořady, Filmy a Můj program. Kategorie Domů nabízí přehled jednotlivých kategorií ve formě barevných ikon a výběr nejsledovanějších epizod a filmů. Pokud se uživatel portálu iPrima registruje, zdarma získat možnost sledovat pořady ve vysoké rozlišení (HD), sestavit si vlastní TV program a k dispozici je i funkce dosledování pořadu na jiném zařízení. V rámci předplatného má pak zájemce možnost přehrávat si všechna videa bez reklam.

autor: lukpo
Spustit audio