VIDEO: Placené DVB-T2 v Německu sází zejména na nízkou cenu a Full HD

8. srpen 2017

Za 5.75 euro měsíčně, tedy v přepočtu přibližně 150 korun, získá divák přístup k desítkám televizních programů. Jedná se většinou o komerční a vybrané tematické stanice.

V sousedním Německu začala tento týden další fáze informační kampaně související s přechodem na pozemní vysílání DVB-T2. Jejím hlavním posláním je tentokrát upozornit na nižší cenu oproti ostatním placeným službám a vysílání ve Full HD rozlišení 1080p. freenet TV má fungovat jako alternativa ke stávajícím nabídkám kabelových, IPTV a satelitních operátorů. Službu aktuálně využívá již více než půl milionu klientů.

Za 5.75 euro měsíčně, tedy v přepočtu přibližně 150 korun, získá divák přístup k desítkám televizních programů. Jedná se většinou o komerční a vybrané tematické stanice. Nabídka veřejnoprávních televizí ARD a ZDF je nekódovaná. Informační kampaň je možné zaregistrovat v rádiu, na on-line portálech, sociálních médiích i prodejnách s televizní technikou. „freenet TV se dostává do centra pozornosti zejména velmi dobrým poměrem cena-výkon,“ upozornil marketingový ředitel Beate Hasenzahl.

autor: lukpo
Spustit audio