VIDEO: Prima dokončila hybridní aplikaci pro seriál Modrý kód, přidala Solitaire

27. březen 2017

Pro využívání technologie je nutné, aby měl divák připojený televizor, případně set-top-box k internetu a jeho zařízení podporovalo standard HbbTV.

Televize Prima uvedla o uplynulém víkendu definitivní podobu hybridní aplikace Modrý kód. Zatímco doposud zde byla dostupná pouze upoutávka na tuto programovou novinku, nyní jsou zde k dispozici kompletní informace včetně postav a jejich reálného předobrazu, fotogalerie, fakta o nemocnici a městě, kde se děj odehrává, nebo bonusová videa.

Pro využívání technologie je nutné, aby měl divák připojený televizor, případně set-top-box k internetu a jeho zařízení podporovalo standard HbbTV. V současné době jsou v oblasti hybridního vysílání aktivní dále Česká televize, Nova, Óčko a Šlágr TV. Nejvíce aplikací však v poslední době uvedla právě Prima. Jednou z posledních novinek byly Prima kvízy. Dnes se v hybridním menu objevila i aplikace Solitaire. Jedná se o známou verzi karetní hry přesunutou na televizní obrazovky. Definitivní podobu Modrého kódu i aplikace Solitaire představuje níže připojené video.

autor: lukpo
Spustit audio