VIDEO: Prima Krimi láká na svůj start prostřednictvím přijímačů připojených k internetu

20. březen 2018

Součástí aplikace jsou tři videa, všechna ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). V jednom z nich účinkuje i generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

Za necelé dva týdny, v pondělí 2. dubna, spustí společnost FTV Prima svou novou celoplošnou televizi Prima Krimi. Blížícímu se zahájení vysílání přizpůsobuje i komunikaci směrem k publiku. Diváci, kteří mají televizor, případně set-top box připojený k internetu s podporou technologie HbbTV, mohou na všech kanálech mediální skupiny zaznamenat na třetí pozici novou aplikaci Prima Krimi. Nárazově se také objevuje divákům také speciální virtuální tlačítko s logem kanálu.

Součástí aplikace jsou tři videa, všechna ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). V prvním se diváci seznámí v kostce s náplní nové celoplošné televize, ve druhém je zacíleno na konkrétní pořady a třetím příspěvkem je rozhovor s generálním ředitelem FTV Prima Markem Singerem. Ten divákům stručně vysvětlí, jak mohou novou stanici naladit. Celá aplikace Prima Krimi, která je sama o sobě pouze jedinou stránkou, je laděná do stylu chystaného programu – připomíná tedy retro styl. Prima Krimi bude k dispozici v DVB-T multiplexu 3, v kabelových a IPTV sítích i na satelitu.

autor: lukpo
Spustit audio