VIDEO: Z loga kanálu Arte se stal magnet, stanice uvedla kompletně nový vizuál

27. březen 2017

Za vývojem nového vizuálu stojí britská společnost The Partners, která v minulosti budovala identitu pro řadu známých značek.

V sobotu 25. března představila německo-francouzská stanice Arte, která byla předobrazem při tvorbě veřejnoprávní televize ČT art, kompletně nový vizuál. Logo kanálu bylo dané neobvykle do vertikální polohy a nově k sobě přitahuje veškerou použitou grafiku a v rámci vizuálu i jednotlivé předměty. Identifikátor stanice má stanici Arte nyní symbolizovat jako „evropský kulturní magnet“.

Za vývojem nového vizuálu stojí britská společnost The Partners, která v minulosti budovala identitu pro řadu známých značek. Jednou z nich je například veřejnoprávní televize a rozhlas BBC. Kompletní přehled klientů je k dispozici na webu společnosti. The Partners jsou například v oblasti designu držiteli tří zlatých, dvou stříbrných a tří bronzových lvů z Cannes, New York Festivals Prizes, Mobius a dalších. Německo-francouzský kanál Arte je dostupný volně na družici Astra, satelitní pozice 19.2 stupňů východně, a také u vybraných kabelových a IPTV operátorů v ČR (UPC, T-Mobile).

autor: lukpo
Spustit audio