Videotéka HBO GO má novou kategorii s dětskými filmy a seriály, konkuruje Netflixu

13. listopad 2017

Mezi tituly, jež HBO Europe na své platformě nabízí, jsou namátkou tituly Teletubbies, Bořek stavitel, Požárník Sam, Tučňáci z Madagaskaru, V jako Victoria a řada dalších.

Provozovatel on-line videotéky HBO GO, společnost HBO Europe, spustil na této platformě speciální sekci věnovanou dětských divákům. V prostředí internetových prohlížečů ji zájemci najdou pod záložkou Kids, v televizorech, případně mobilních zařízeních pak v menu jako kategorii Děti. Novinka přichází jako další v pořadí spolu se změnami, kterými služba prochází a uvedením na dalších zařízeních, jako je například Apple TV.

Dá se říct, že zavedení dětské sekce je odpovědí na konkurenční Netflix, který se na možnost volby tohoto prostředí ptá uživatele před spuštěním samotného rozhraní. Mezi tituly, jež HBO Europe na své platformě nabízí, jsou namátkou seriály Teletubbies, Bořek stavitel, Požárník Sam, Tučňáci z Madagaskaru, V jako Victoria a řada dalších. Filmy zastupují mimo jiné Prasátko a jeho velký příběh, klasika Bambi z roku 1942 (a 2006) nebo Letopisy Narnie. Přímo z dětské kategorie odkazuje HBO i na sekci věnovanou titulům studia Disney.

autor: lukpo
Spustit audio