Volné vysílání Sportu 2 zpřístupní v květnu Skylink i Towercom

2. květen 2018

Fanoušci formule 1 se mohou těšit na přenosy Velké ceny Španělska a Velké ceny Monaka. Pro fotbalové nadšence zařadila stanice do vysílání zápas 37. kola nejvyšší italské soutěže Serie A.

Hned dvě placené služby oznámily na květen volné vysílání tematického kanálu Sport 2. Díky terestrickému vysílání ho budou moci sledovat diváci v dosahu slovenského multiplexu 1 operátora Towercom, od 3. května ho pak na satelitu odemkne na programové pozici Skylink Ochutnávka v HD verzi největší satelitní služba u nás. Ještě dnes zde mohou zájemci sledovat dokumentární program National Geographic HD.

Obsahová nabídka stanice je bohatá na rozmanitou škálu sportovních programů včetně nadcházejících Velkých cen Formule 1, duelů nejvyšších fotbalových lig Itálie a Francie či zápasů ATP turnajů Mnichov BMW Open a Istanbul Open. Fanoušci F1 se mohou těšit na přenosy Velké ceny Španělska v termínu 11. až 13. května a Velké ceny Monaka od 26 do 28. května. Pro fotbalové nadšence zařadil Sport 2 do vysílání zápas 37. kola nejvyšší italské soutěže Serie A, kde se představí semifinalisté Ligy mistrů AS Řím a Juventus Turín.

autor: lukpo
Spustit audio