Vysílací rada prodloužila platnost licence Jihočeské televizi JTV

12. říjen 2017

„Pod názvem Jihočeská televize vysíláme od roku 2012 a v Jihočeském kraji nás týdně sleduje přes 233 000 diváků,“ chválí se na svém webu provozovatel stanice.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) prodloužila stávající licenci Jihočeské televizi (JTV) o dalších dvanáct let. Dosavadní oprávnění z roku 2008 by pozbylo platnosti v případě nečinnosti koncem dubna 2020. Provozovatelem Jihočeské televize je společnost JTV se sídlem v Českých Budějovicích. Distribuci terestrického signálu na území regionu zajišťuje multiplex 4 operátora Digital Broadcasting, za nímž stojí Radim Pařízek.

Jihočeská JTV se na svém webu charakterizuje jako jedna z největších regionálních televizí v České republice. „Pod názvem Jihočeská televize vysíláme od roku 2012 a v Jihočeském kraji nás týdně sleduje přes 233 000 diváků. Zapnout si nás můžete kdykoliv, ve dne i v noci, a ve třiceti minutách se dozvíte to nejzajímavější ze svého okolí. Premiéru vysílání spouštíme každý den vždy od 17:00 hodin,“ představuje své vysílání na webu stručně provozovatel stanice. Každý den se v programu objevuje aktuální zpravodajství a publicistické pořady.

autor: lukpo
Spustit audio