Zákazníci T-Mobile TV si na novou televizi o létání Up Network ještě počkají

20. duben 2017

V současné době je nová televize zaměřená na letectví dostupná v České republice pouze pro klienty satelitní služby Skylink.

Provozovatel nového televizního kanálu Up Network sliboval jeho zařazení v České republice kromě satelitní služby Skylink také do IP platformy T-Mobile TV. Program ale doposud v nabídce dostupný není, a jak to vypadá, ještě nějakou dobu si na něj klienti budou muset počkat. „Zařazení nové televize Up Network do T-Mobile TV plánujeme v nejbližších týdnech,“ uvedla bez přesnějšího termínu Anna Hroudová z tiskového oddělení operátora.

Up Network je první televizní stanicí v České republice a na Slovensku, která je zaměřená výhradně na letectví. S touto tematikou vysílá nejen dokumenty, ale například i krátké zpravodajství. Provozovatel označuje Up Network jako první plnoformátovou dokumentární televizi. Ačkoliv je nová televize dostupná na našem trhu prozatím pouze u jediného operátora, jeho dostupnost je velká. Skylink deklaruje, že má v České republice a na Slovensku dohromady okolo dvou milionů aktivních zákaznických karet. Stanice je dostupná pouze ve standardním rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio