Stahování Historie českého zločinu není zločin! Poslouchejte, jen když máte chuť

21. listopad 2016

Bojíte se, že zmeškáte své oblíbené pořady jako třeba Historie českého zločinu? Nastavte si automatické stahování jejich podcastů do mobilu nebo počítače. Jak na to?

Historie českého zločinu vám každou středu od 18:30 přináší dobrodružství české kriminalistiky. Každý skutečný případ je zpracovaný jako dramatický příběh, do kterého vstupuje kriminalista/historik se zasvěceným komentářem. Jde o unikátní audioformát na pomezí rozhlasové hry a dokumentu.

Ještě v něčem je ale unikátní. Můžete klidně zapomenout na den a čas, kdy se pořad vysílá. Pokud si přihlásíte k doběru jeho podcastů, automaticky okamžitě po odvysílání se vám audiozáznam objeví ve vašem počítači nebo mobilu. Vy si ho tak můžete pustit, až budete mít čas nebo náladu.

Podcast je nový způsob poslouchání rádia. Díky automatickému stahování z internetu se nemusíte starat o čas vysílání. Naopak si můžete sami zvolit vlastní složení programu. Potřebujete pouze dvě věci: nainstalovat si podcastovou čtečku a poté vybrat pořad nebo pořady, které chcete pravidelně odebírat. Všechny podcasty pořadů Dvojky najdete zde.

autor: ČRo Dvojka
Spustit audio