Jsem tak trochu chlap, říká herečka Jitka Čvančarová

28. únor 2011

V pondělí 28. února 2011 byla hostem Dvojky herečka, kterou známe i z televizní taneční soutěže StarDance.

„Jsem tak trochu chlap. Rodiče nás spolu s bratrem vychovávali tak, abychom uměli vzít do ruky všechno. Omítnout zeď bych si ještě dnes troufla,“ říká Jitka Čvančarová, herečka, která vystudovala střední stavební školu.

Martin Hofmann: Luďan je tak trochu debil

Herec Martin Hofmann

Od ledna baví diváky jako Luděk Říha v novém seriálu Most! Drsný televizní projekt sklízí chválu kritiky a jeho tvůrce těší i vysoká sledovanost. Jak baví představitele hlavní role?

S Martinem Hofmannem

Momentálně je na volné noze a diváci ji mohou vidět v pražském Divadle v Celetné jako Roxanu v Cyranovi anebo v Dostojeského Běsech. „V obou těch představeních hraje hlavní postavy se mnou po boku skvělý herec Martin Hofmann. Potkáváme se spolu v několika představeních. To další je třeba ještě s Bolečkem Polívkou a Milanem Lasicou v divadle Kalich a v brněnském divadle u Bolka Polívky.“

Charita s UNICEF

Začátkem roku navštívila Mali s charitativním projektem UNICEF jako ambasadorka za Českou republiku. „Mali je chudá země, kde polovina lidí nemá přístup k pitné vodě a trpí podvýživou. Zní to neuvěřitelně, ale několik hodin letu z Paříže se umírá hlady. Viděli jsme sirotčince, špínu a bídu. Nikdy na to nezapomenu,“ říká herečka, která je i patronkou občanského sdružení Debra, které pomáhá hlavně dětem s nemocí motýlích křídel.

autoři: Marie Retková , eh
Spustit audio

Související